Mooy Logistics kiest voor T Comm Telematics systemen voor geconditioneerd vervoer

Mooy Logistics uit Waddinxveen, gespecialiseerd in het op- en overslaan en vervoeren van fruit, groenten, bloemen, planten en andere geconditioneerde producten, heeft haar wagenpark voorzien van T Comm Telematics systemen. Met deze systemen heeft Mooy Logistics eenvoudig inzicht in de locaties en temperaturen van de voertuigen van de geconditioneerde vloot. Bovendien zijn de systemen voorzien van een Truck-ID, waardoor altijd de juiste trailer aan de juiste truck gekoppeld wordt.

Mooy Logistics beschikt over circa 150 eigen wagens en bedient klanten in vooral Frankrijk, Duitsland en de Benelux maar ook in Spanje en Italië. Om de temperaturen van het geconditioneerd transport inzichtelijk te maken, heeft Mooy Logistics ervoor gekozen de voertuigen uit te rusten met het T Comm Telematics systeem. Dit systeem is eenvoudig in gebruik. Via een webapplicatie kunnen wagens en goederen in een handomdraai beheerd worden. Met een vast tarief per maand zijn alle verantwoordelijkheden afgebakend en beheersbaar. Van de gemeten waarden kunnen automatisch HACCP-rapportages worden uitgedraaid, waardoor handmatig gegevens vastleggen niet meer nodig is.

Willem Zonnevijlle, directeur van Mooy Logistics: "Kwaliteit is voor ons en onze klanten erg belangrijk. Wij vervoeren delicate producten als fruit, groenten, bloemen en planten. Voor dergelijke producten luisteren de condities waaronder deze vervoerd worden erg nauw. Voor ons is het daarom belangrijk dat wij deze condities inzichtelijk hebben. Met het T Comm Telematics systeem zien we in één oogopslag of alles onder controle is. Bovendien krijgen we alarmmeldingen als bepaalde waarden niet in orde zijn. Op deze manier kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen."

Vragen? Chat met ons!

Chat met medewerker

Neem contact op

Uw naam Organisatie E-mailadres Telefoonnummer Bericht Type aub over:
Verzenden