Distributiecentra kunnen rekenen op verse kip vervoerd door G. Willigenburg Transport B.V.

G. Willigenburg Transport B.V. uit Hoevelaken, gespecialiseerd in het vervoeren van kipproducten naar distributiecentra in de Benelux, heeft haar wagens voorzien van draadloze temperatuurregistratie van T Comm Telematics. Met dit systeem voldoet G. Willigenburg Transport B.V. aan de HACCP-norm zonder handmatig een temperaturenadministratie bij te houden.

G. Willigenburg Transport B.V. voorziet distributiecentra in voornamelijk de Benelux van verse kipproducten. Om de temperaturen van de geconditioneerde wagens inzichtelijk te maken, heeft G. Willigenburg Transport B.V. gekozen voor temperatuurregistratie van T Comm Telematics. Draadloze sensoren meten continu de temperatuur en geven dit elk kwartier door aan de hoofdmodule. Op de planning van G. Willigenburg Transport B.V. zijn alle temperaturen van alle voertuigen inzichtelijk en eenvoudig te controleren.

Gert Willigenburg, directeur van G. Willigenburg Transport B.V.: "Wij vervoeren voor onze opdrachtgever(s) kipproducten naar distributiecentra of verwerkingsbedrijven en dit moet erg secuur gebeuren. De producten mogen absoluut niet te warm worden, want dan bederven de waren. Met de temperatuurregistratie van T Comm Telematics hebben wij realtime inzicht in de temperaturen van onze koelwagens. Als ergens een temperatuur te hoog oploopt, krijgen wij een alarm en kunnen we ingrijpen. Wij kunnen op deze manier een temperatuurgarantie afgeven aan onze klanten en dat is een groot voordeel voor ons."

Vragen? Chat met ons!

Chat met medewerker

Neem contact op

Uw naam Organisatie E-mailadres Telefoonnummer Bericht Type aub over:
Verzenden