R. van Veen Transport uitgerust met temperatuurregistratie via T Comm Telematics

De combinatie van R. van Veen Transport is uitgerust met een T Comm Telematics voertuigvolgsysteem. Door de eenvoud van het systeem en de draadloze sensoren kon dit goedkoop, snel en betrouwbaar gerealiseerd worden. Met het GPS/GPRS-systeem is de wagen continu te volgen. Draadloze sensoren monitoren alle temperaturen in de wagen en zorgen ervoor dat de deuren worden bewaakt. Alle gegevens zijn middels de webapplicatie overal ter wereld 24/7 af te lezen. Als de temperatuur onder de vooraf ingestelde waarde komt of er gaat een deur open die niet geopend mag worden, krijgt de verantwoordelijke van de wagen een alarm via sms en/of e-mail.

Sinds 1 jan 2008 dienen alle veewagens welke transporten verzorgen die langer als 8 uur duren, aan richtlijn EG1/2005 te voldoen. Veewagens dienen uitgerust te worden met temperatuurbewaking. De combinatie van R. van Veen Transport uit Zoeterwoude werd om deze reden uitgerust met het T Comm Telematics voertuigvolgsysteem. Het systeem geeft een alarm wanneer vooraf ingestelde waarden worden overschreden. Nieuwe veewagens dienen tevens een systeem te hebben om de positie van het voertuig tijdens laden, lossen en rusten te kunnen registreren. Alarmeringen en temperatuurwaarden worden elke 15 minuten vastgelegd.

Ruud van Veen, eigenaar R. van Veen Transport: "Het T Comm Telematics systeem is een betrouwbaar systeem met een gebruiksvriendelijke webapplicatie. Hiermee krijg ik eenvoudig inzicht in alle gegevens, zonder poespas. Je betaalt een vast bedrag per maand en daarvoor krijg je een compleet pakket. Dat was precies waarnaar ik zocht."

Vragen? Chat met ons!

Chat met medewerker

Neem contact op

Uw naam Organisatie E-mailadres Telefoonnummer Bericht Type aub over:
Verzenden