Amex Logistics krijgt realtime inzicht in temperaturen van goederen tijdens transport

Amex Logistics uit Amersfoort, gespecialiseerd in geconditioneerde transporten door heel Europa, heeft haar koel- en diepvriesvloot voorzien van T Comm Telematics systemen. De temperaturen van voedingsmiddelen, bloemen en planten, diepvriesproducten en medicijnen zijn met deze systemen bij Amex Logistics altijd onder controle.

Amex Logistics, opgericht in 2000, is gevestigd in Amersfoort en vervoert voedingsmiddelen, bloemen en planten, diepvriesproducten, medicijnen en non-food producten voor klanten als Unilever, Panesco, Dauphine, Samskip, Greencore Group en Idexx Laboratories. Het gehele koel- vrieswagenpark van Amex Logistics is uitgerust met T Comm Telematics systemen om deze temperatuurgevoelige producten gecontroleerd te transporteren. De systemen van T Comm Telematics controleren de temperaturen in de trailers en alarmeren de planning bij temperatuuroverschrijding. Klanten van Amex Logistics krijgen met dit systeem op afstand inzicht in waar de producten zich bevinden en in welke conditie ze verkeren.

Jaap Wisse, directeur Amex Logistics: “Wij zijn gespecialiseerd in koel- en vriestransporten. Elk transport met een temperatuur tussen -30°C en +30°C verzorgen wij. Met de T Comm Telematics systemen krijgen we eenvoudig inzicht in o.a. de temperaturen van alle wagens. De temperaturen in de trailers worden continu gecontroleerd en we worden gealarmeerd bij een temperatuuroverschrijding. Dit maakt het voor ons mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren voor onze klanten. Onze klanten kunnen nu op afstand eenvoudig zien dat wij de producten op de juiste temperaturen vervoeren. Dit werkt voor ons en voor onze klanten veel sneller en efficiënter'. 

Vragen? Chat met ons!

Chat met medewerker

Neem contact op

Uw naam Organisatie E-mailadres Telefoonnummer Bericht Type aub over:
Verzenden