Van Dalen koel- en vriestransport B.V. heeft continu volledig inzicht in trailers op boordcomputers ťn op kantoor

Van Dalen koel- en vriestransport B.V. uit Nuenen, gespecialiseerd in het vervoer van bakkerij-ingrediŽnten zoals roomproducten, eiproducten, appelproducten, boter, halffabricaten en eindproducten, heeft haar voertuigen voorzien van online temperatuurregistratie en deurregistratie van T Comm Telematics. Locaties, temperaturen, deuropeningen en truck-trailerkoppelingen worden hiermee zichtbaar op de CarCube boordcomputers en op kantoor.

Van Dalen koel- en vriestransport B.V. vervoert temperatuurgevoelige bakkerij-ingrediŽnten voor grote klanten als Friesland Campina en Quality Pastries. Om de temperaturen van dit geconditioneerd transport inzichtelijk te maken, heeft Van Dalen koel- en vriestransport ervoor gekozen de voertuigen uit te rusten met online temperatuurregistratie van T Comm Telematics. De temperaturen in de wagens worden continu gemonitord en bij een overschrijding van een temperatuur, wordt een alarmmelding afgegeven. Draadloze deursensoren registreren daarnaast de deuropeningen zodat Van Dalen koel- en vriestransport alle deuropeningen inclusief de duur ervan inzichtelijk heeft.

Het systeem van T Comm Telematics is gekoppeld aan de Trimble CarCube boordcomputers, zodat de chauffeurs van Van Dalen koel- en vriestransport B.V. hierop de temperaturen in de wagens af kunnen lezen en direct in kunnen grijpen als een temperatuur te hoog oploopt. Ook op de planning hebben ze inzicht in de temperaturen, deuropeningen en ID-koppelingen zodat de wagens efficiŽnt beheerd worden.

Nico van Dalen, oprichter en eigenaar Van Dalen koel- en vriestransport B.V.: ďBetrouwbaarheid en het consequent leveren van service en kwaliteit aan onze klanten is voor ons erg belangrijk. HACCP en voedselveiligheid zijn daarin belangrijke aspecten. Met de online temperatuurregistratie van T Comm Telematics hebben wij continu realtime inzicht in de vervoerscondities in onze trailers, in de truck ťn op kantoor. Wij kunnen met dit systeem onze afspraken met klanten nakomen, op tijd rijden en onze klanten informeren over de locatie en de status van de vracht. Direct na een rit kunnen wij onze klanten digitaal een rapportage sturen van de condities tijdens de rit. Bovendien kunnen we door de alarmmeldingen, die ook op de boordcomputer ontvangen worden, direct ingrijpen als er iets mankeert.Ē

Vragen? Chat met ons!

Chat met medewerker

Neem contact op

Uw naam Organisatie E-mailadres Telefoonnummer Bericht Type aub over:
Verzenden