Waar wij voor staan

Easy Intelligence

Zowel de hardware als software is ontwikkeld van uit de kernwaarde Easy Intelligence; het bieden van nuttige informatie middels eenvoudig te installeren, intelligente hardware en gebruiksvriendelijke software. T Comm Telematics verzamelt zeer veel data, maar biedt haar klanten uitsluitend bruikbare en overzichtelijke informatie die zij middels een gebruiksvriendelijke, intuïtief werkende web portal kan ontsluiten.

Customer focused

Wij denken met onze klanten mee bij het ontwikkelen van maatwerkoplossingen om in een specifieke wens te kunnen voorzien. Alle bedrijfsprocessen binnen T Comm Telematics zijn gericht op het excelleren in klanttevredenheid en het overtreffen van de verwachtingen van de klant.

Betrouwbare partner

T Comm Telematics is sinds 2006 marktleider in draadloze temperatuurregistratie voor geconditioneerde trailers. De klanten van T Comm Telematics moeten blind kunnen vertouwen op de werking van het systeem. Wij zijn altijd bereikbaar en reageren proactief en adequaat in geval van storingen of klantverzoeken.

Vragen? Chat met ons!

Chat met medewerker

Neem contact op

Uw naam Organisatie E-mailadres Telefoonnummer Bericht Type aub over:
Verzenden