Temperatuurregistratie

Trailers in één oogopslag overzichtelijk

Relatief kleine variaties in temperatuur kunnen de houdbaarheid en waarde van verse producten aanzienlijk beïnvloeden. Realtime bewaking van uw lading zorgt dat u tijdig kan ingrijpen en bederf kunt voorkomen.

T Comm Telematics registreert het temperatuurverloop tijdens geconditioneerd vervoer. De draadloze temperatuursensoren geven realtime inzicht in het verloop van de omgevingstemperatuur van uw goederen tijdens het transport en sturen de gemeten waarden iedere minuut door naar de basisunit. De basisunit stuurt de gegevens elke 10 minuten door naar de server. Zodra de temperatuur buiten de aangegeven range komt, stuurt het systeem (indien gewenst) een alarmmelding via e-mail en/of per SMS naar de verantwoordelijke. Van alle gemeten waarden is via de web portal eenvoudig een temperatuurrapportage uit te draaien volgens de richtlijnen van HACCP, zonder handmatig waarden bij te houden.

Het systeem is te koppelen aan de bestaande temperatuurrecorders van de grote koelmachinefabrikanten, zodat de thermostaatinstelling en de draaiuren van de koelunit kunnen worden uitgelezen.

Meerwaarde voor uw klanten

Met realtime monitoring heeft u altijd inzicht in het temperatuurverloop gedurende het gehele transport en kunt u aantonen dat de goederen onder juiste condities zijn vervoerd. Zo wordt u een betrouwbare partner en kunnen uw klanten op hun beurt aan alle strenge eisen voldoen.

Vragen? Chat met ons!

Chat met medewerker

Neem contact op

Uw naam Organisatie E-mailadres Telefoonnummer Bericht Type aub over:
Verzenden